Kurser

Vi udvider paletten hvert halve år med nye kurser – har du input og ideer, så kontakt os endelig!

Content strategy-kurset er til virksomheden, der vil have øget værdi af indhold på mange platforme, og her hjælper Ditte Wolff Jacobsen jer effektivt i mål.

Ditte Wolff-Jacobsen er også kvinden bag chatbot-kurset – du kan læse mere chatbots, og se de gode råd om hvordan du kommer i gang her.

Eric Ziengs er ny underviser, digital strateg hos Bolius, og han har kurset SEO for journalister.

Levende lydbilleder – podcast og radio er Bille Sterlls hjertebarn, hun er mangeårig tilrettelægger, vært og redaktør på P1, tidl. redaktionschef hos Forbrugerrådet Tænk og en dreven journalist.

Kommunikér med Kant er Janne Aagaards og Rasmus Audes kursus til toplederen, der vil forbedre sin mundtlige kommunikation mærkbart og hurtigt med dette intensiv-kursus.

Oplev Sydkorea sammen med mangeårig udenrigskorrespondent Asger Røjle.

Twitter for virksomheder står Janne Aagaard for – og for at undersøge din sociale mediestrategis effektivitet.

LinkedIn og blogging underviser Janne Aagaard også i. Fokus er på hvad virksomheder kan få ud af aktiv tilstedeværelse og blogging, enten på egen side eller via LinkedIns Pulse-funktion.

Kontakt

Direktør Janne Aagaard
M: + 45 60 62 05 50
E: janne@mediekursus.dk

Få os ud til jer

Læs mere om vores virksomhedskurser og hvordan, vi kan hjælpe din organisation eller redaktion

Velkommen til mediekursus

Uanset om du er journalist, kommunikationsuddannet eller selvlært i mediebranchen, øges kravene til din faglige udvikling sig hele tiden. Vi tilbyder dig de bedste undervisere i branchen og inspirerende kurser til dig.

Læs om vores virksomhedskurser her...