Efteruddannelse

Content strategy – få mere ud af dit indhold!

Off 377

Content strategy – få mere ud af dit indhold!

Skriver du nyhedsbrev uge efter uge uden at være sikker på om det bliver læst? Har den virksomhed du arbejder for en Facebook eller LinkedIn-side, hvor engagementet er lunkent?

Eller er dit website begyndt at vokse dig over ørerne, med 100vis af sider, døde links, intern utilfredshed over at ingenting kan findes…

Så er det måske tid til at tage et kig ned i Content strategy-værktøjskassen, der hjælper dig med at få mere værdi ind i og ud af det indhold, som du udgiver. Med kurset Content strategy – få mere ud af dit indhold! giver vi dig en god begyndelse på den rette strategi for dit indhold.

Virksomheder, foreninger, organisationer, medier og alle os almindelige mennesker er blevet konkurrenter på lige fod, når det gælder om at udkomme og dele indhold, der skaber engagement og stærke relationer. Dem, der vinder kampen om opmærksomheden, er dem, der kan fortælle de bedste historier og forstår at arbejde effektivt med det indhold, de allerede har. Derfor har Ditte Wolff-Jacobsen udarbejdet kurset Content strategy – få mere ud af dit indhold!

Content strategy er en metode og en værktøjskasse, der hjælper dig med at arbejde mere målrettet med indholdets værdi, og det sætter dig i stand til at vise din ledelse, kolleger og samarbejdspartnere, hvorfor I skal prioritere den ene type indhold frem for den anden.

På kurset får du indblik i metoden og konkrete værktøjer med hjem til at:

  • udvælge det gode indhold og sætte mål for det
  • organisere arbejdet med indhold i større organisationer og skabe samarbejde omkring produktionen.
  • følge op på indholdet og arbejde med content lifecycle; dvs. genbrug af indhold der virker, løbende oprydning i eksisterende indhold, og sammenhæng mellem on- og offline indhold.

Kurset Content strategy – få mere ud af dit indhold! kan skaleres, afhængigt om I ønsker et indblik i metoden eller et forløb, hvor vi tager værktøjskassen i brug i forhold til jeres konkrete indhold og organisation. Kontakt Mediekursus, hvis du ønsker et skræddersyet forløb.

Målgruppen er både medarbejdere i organisationer eller virksomheder, der har ansvar for at udvikle, producere og vedligeholde indhold.

Underviser er Ditte Wolff-Jacobsen – Content Strategist og indehaver af iindhold

Related Posts

Kontakt

Direktør Janne Aagaard
M: + 45 60 62 05 50
E: janne@mediekursus.dk

Få os ud til jer

Læs mere om vores virksomhedskurser og hvordan, vi kan hjælpe din organisation eller redaktion

Velkommen til mediekursus

Uanset om du er journalist, kommunikationsuddannet eller selvlært i mediebranchen, øges kravene til din faglige udvikling sig hele tiden. Vi tilbyder dig de bedste undervisere i branchen og inspirerende kurser til dig.

Læs om vores virksomhedskurser her...