Kurser

Kommunikér med kant

Off 393

LEDERKOMMUNIKATION: Kurset “Kommunikér med kant” er udviklet til ledere på højt niveau, der vil stå stærkere i mødet med overfor medarbejdere, kolleger og overfor bestyrelsesen. Kursusleder er mangeårig journalist og direktør Janne Aagaard, fotograf Rasmus Aude, og det er et intensivt endagskursus med maks. fire deltagere.

 

På meget effektfuld vis fik jeg et nyt syn på, hvordan jeg opfattes af andre, og hvor stærk kommunikation er som redskab. Der er noget at reflektere over! Jeg fik nedbrudt en barriere for at stå foran et kamera og fik nogle gode fif og tricks til at håndtere forskellige kommunikationssituationer. Da jeg så TV-avisen om aftenen efter kurset, var det med helt andre briller på! 

Henrik Rambøll, director Rambøll Management

 

janne

Janne Aagaard. Foto: Thomas Tolstrup.

Vi ser på den enkeltes måde at kommunikere på, og det inkluderer både det konkrete budskab, stemmeføring, kropsprog, pauser mm. Hvordan forbedrer man sit budskab, tilpasser abstraktionsniveauet og brænder igennem. Eller måske mere prosaisk: hvordan sørger man for ikke at stå i vejen for budskabet.

Deltagerne bliver interviewet foran kameraet, og gennem forskellige øvelser vil deltagerne få værktøjer til at skærpe budskabet og få indsigt i, hvor mange faktorer der skal til for at kunne kommunikere klart og med kant. Det handler om at kunne håndtere og formidle kompleksitet, sikre sammenhængen mellem budskab, retorik og kropssprog samt fif til at få en god dialog med modtageren.

 

Det er jo vildt lærerigt at se/høre sig selv. Men fik også teknikker med hjem og en øget bevidsthed om, hvad jeg skal arbejde med i min fremtoning. I ramte plet med jeres kommentar i det allerførste interview – og den feedback gik igen resten af dagen.

Tine Vedel Kruse, chef for strategi, HR og kommunikation i Gladsaxe Kommune.

 

Deltagerne har inden kursusstart sendt cv samt et kort oplæg/pitch, som de gerne vil kommunikere mundtligt. Vi bruger oplægget som udgangspunkt for et startende interview, vi gennemgår eksempler på god retorik og ser på abstraktionsstigen, nyhedstrekanten og nyhedskriterierne.

Vi ser nærmere på kropssprog, brug af stemme og pauser samt gennemgår forskellige måder at opfatte information på i forhold til neurovidenskaben. Deltagerne får mulighed for selv at interviewe og dermed opdage hvilke teknikker, der virker. Sidst på dagen gennemfører vi et sidste interview på kamera og afslutter dagen med feedback og forslag til forbedringer. Deltagerne modtager filer fra dagens optagelser per mail dagen efter kurset.

 

Kurset gav mig konkrete og anvendelige værktøjer til at kunne kommunikere med mere kant og med større sikkerhed. Jeg kan ikke forestille mig mere relevant efteruddannelse end dette!

Helene Urth, group director, Rambøll.

_MG_6053 lille

Rasmus Aude. Foto: Fotorummet.

 

Næste kursus finder sted ultimo november og medio januar.
Er du interesseret i at deltage, så kontakt Janne Aagaard via mail her.
Pris per person ved 3 deltagere: 12.500 kr. eks. moms
Pris per person ved 4 deltagere: 11.000 kr. eks. moms

  • Editor Rating
  • Anbefales til andre
  • Total score
  • User Rating
  • Anbefales til andre
  • Total score

Related Posts

Kontakt

Direktør Janne Aagaard
M: + 45 60 62 05 50
E: janne@mediekursus.dk

Få os ud til jer

Læs mere om vores virksomhedskurser og hvordan, vi kan hjælpe din organisation eller redaktion

Vores godkendte kurser

Find vores kurser her

Kontakt

Direktør Janne Aagaard
M: + 45 60 62 05 50
E: janne@mediekursus.dk

Følg os på de sociale medier

Se os på Twitter Se os på LinkedIn Se os på Facebook

Få os ud på din arbejdsplads

Læs mere om vores virksomhedskurser og hvordan, vi kan hjælpe din organisation eller redaktion

Kontakt

Direktør Janne Aagaard
M: + 45 60 62 05 50
E: janne@mediekursus.dk

Constantin Hansens Gade 8C
1799 København V
CVR: 2610 2944

Velkommen til mediekursus

Uanset om du er journalist, kommunikationsuddannet eller selvlært i mediebranchen, øges kravene til din faglige udvikling sig hele tiden. Vi tilbyder dig de bedste undervisere i branchen og inspirerende kurser til dig.

Læs om vores virksomhedskurser her...