Om mediekursus.dk

Mediekursus.dk blev skabt på baggrund monopolbruddet på efteruddannelsen i 2014 – fra at være udelukkende Danmarks Medie- og Journalisthøjskole blev flere udbydere lukket ind i den varme Pressens Uddannelsesfond, der står for at uddele det tocifrede årlige millionbeløb til at gøre alle på DJ-overenskomster klogere.

Som uddannet journalist fra Journalisthøjskolen i 1998 og mangeårig underviser, blandt andet på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX), har direktør Janne Aagaard i årevis kigget i det årlige katalog fra samme institution og gabt en anelse, nogle gange undret sig over priserne og set langt efter fornyelsen.

Derfor var nyheden om monopolbruddet en af de bedre. I første halvår 2015 var vi 25 forskellige selvstændige og virksomheder. der bød ind på kurser til 1. halvår 2015, og 18 af os blev godkendt. Vinderne var dog fortsat de ”store”, nemlig DMJX og SDU med henholdsvis 43 og 39 kurser. Siden det første halvår er antallet af udbydere vokset, men kursus-markedet er til gengæld styrtdykket, ja næsten crashet. Langt færre i mediebranchen kommer af sted på efteruddannelse, viser en ny YouGov-undersøgelse fra foråret 2016.

Kollaborationen mediekursus.dk blevet fra begyndelsen andenstørste private leverandør af efteruddannelse, og vi har siden begyndelsen afholdt 15 kurser, og alle med gode evalueringer fra kursisterne. Finder du ikke, hvad du søger her på siden, så giv lyd!

 

Vores godkendte kurser

Find vores kurser her

Kontakt

Direktør Janne Aagaard
M: + 45 60 62 05 50
E: janne@mediekursus.dk

Følg os på de sociale medier

Se os på Twitter Se os på LinkedIn Se os på Facebook

Få os ud på din arbejdsplads

Læs mere om vores virksomhedskurser og hvordan, vi kan hjælpe din organisation eller redaktion

Velkommen til mediekursus

Uanset om du er journalist, kommunikationsuddannet eller selvlært i mediebranchen, øges kravene til din faglige udvikling sig hele tiden. Vi tilbyder dig de bedste undervisere i branchen og inspirerende kurser til dig.

Læs om vores virksomhedskurser her...