Handelsbetingelser

Tilmelding er bindende og kan kun ske her (med mindre du er medlem af Pressens Uddannelsesfond og skal tilmelde dig direkte på Mediernes Efteruddannelse). Vi sender dig en bekræftelse per mail, og yderligere information om kurset følger ugen inden, det afholdes.

Overtegning/aflysning

Hvis der ikke er plads på et arrangement, får du besked med det samme. Vi tilbyder dig plads på førstkommende afholdelse med ledige pladser. Ved for få tilmeldinger forbeholder vi os ret til at aflyse arrangementet eller tilbyde dig et kursus med et senere starttidspunkt.

Afmelding
Afmelding skal altid ske skriftligt. Ved flytning eller afmelding senere end fire uger før afholdelse betales et gebyr på 50 % af arrangementets pris. Ved flytning eller afmelding senere end to uger før betales det fulde beløb.

Ved sygdom/aflysning

Bliver du af en eller anden grund forhindret i at deltage, er du naturligvis altid velkommen til at sende en anden deltager fra virksomheden i dit sted, helt uden omkostninger. Du skal blot sende os en email.

Ved udlandsrejser
Vores kurser i udlandet har andre betingelser – vi kan ikke få refunderet udgifter til fly eller ophold på samme måde . Derfor kan vi desværre ikke tilbyde tilbagebetaling af udgiften efter tilmeldingsfristen. Du kan evt. overdrage pladsen til en anden og så nøjes med at betale for at få ændret navn på flybillet eller lignende, og vi hjælper dig gerne – men vi kan ikke lovet noget.

Pris og betaling
Prisen inkluderer deltagelse og forplejning på arrangementet, inkl. frokost og forfriskninger samt undervisningsmateriale. På en række arrangementer er materialet tilgængeligt elektronisk. Kurserne er momspligtige (se nærmere forklaring på momsregler for kurser hos skat), og vi fakturerer i forbindelse med tilmelding til arrangementet. Faktura sendes uafhængigt af bekræftelsen til den adresse/email, du selv har angivet.

Yderligere information

Har du brug for uddybende information om arrangementets faglige indhold, er du velkommen til at kontakte os – vi sender program/yderligere information om kurset ud få dage inden.

Tilsagn til kontakt
Når du har været på et af vores kurser, sender vi dig en mail 1-3 gange årligt med tilbud om andre kurser. Såfremt du ikke ønsker at blive kontaktet fra os, skal du blot skrive retur og takke nej.

Vores godkendte kurser

Find vores kurser her

Kontakt

Direktør Janne Aagaard
M: + 45 60 62 05 50
E: janne@mediekursus.dk

Følg os på de sociale medier

Se os på Twitter Se os på LinkedIn Se os på Facebook

Få os ud på din arbejdsplads

Læs mere om vores virksomhedskurser og hvordan, vi kan hjælpe din organisation eller redaktion

Velkommen til mediekursus

Uanset om du er journalist, kommunikationsuddannet eller selvlært i mediebranchen, øges kravene til din faglige udvikling sig hele tiden. Vi tilbyder dig de bedste undervisere i branchen og inspirerende kurser til dig.

Læs om vores virksomhedskurser her...