Få mediekursus.dk ud til dig

Forskellige virksomheder har forskellige behov, og det samme har medarbejderne. Derfor skræddersyr vi kurserne til jer, hvor vi tager udgangspunkt i virksomhedens mål og strategi, tager højde for niveau og kultur og planlægger undervisningen, så den spiller bedst muligt sammen med en travl produktion.

 

På den måde undgår I ekstraudgifter og tid forbrugt på transport, og undervisningen foregår i vante omgivelser. Virksomhedskurser virker, fordi de bruges i hverdagen og støttes af kpi’erne.

Hvad koster det

Du kan få dækket en stor del af udgifterne gennem Pressens Uddannelsesfond, der støtter virksomheder, her skal I blot ansøge en gang for flere medarbejdere. Du kan se de forskellige typer ansøgninger her – vi hjælper dig også gerne. Kontakt Janne Aagaard for en uforpligtende samtale om jeres konkrete behov. Vi kan skræddersy en kursuspakke med forskellige undervisere fra Mediekursus.dk, og vi kommer gerne ud til dig.

Hvem er vi

Med den store kreds af specialist-undervisere og især mange digitale kompetencer har vi en særlig mulighed for at løfte din organisation. Det kan være alt fra at opgradere alle de redaktionelle medarbejdere til at kunne håndtere sociale medier eller søgemaskineoptimering til at håndplukke mellemledere og give dem en retorisk opgradering indenfor mundtlig kommunikation. Du kan se vores undervisere her.

 

Vores godkendte kurser

Find vores kurser her

Kontakt

Direktør Janne Aagaard
M: + 45 60 62 05 50
E: janne@mediekursus.dk

Følg os på de sociale medier

Se os på Twitter Se os på LinkedIn Se os på Facebook

Få os ud på din arbejdsplads

Læs mere om vores virksomhedskurser og hvordan, vi kan hjælpe din organisation eller redaktion

Velkommen til mediekursus

Uanset om du er journalist, kommunikationsuddannet eller selvlært i mediebranchen, øges kravene til din faglige udvikling sig hele tiden. Vi tilbyder dig de bedste undervisere i branchen og inspirerende kurser til dig.

Læs om vores virksomhedskurser her...