Trænger du til at få en kommunikationsstrategi ?
janne_rund_sh

Det er ikke kernefysik at få styr på kommunikation og fx blive mere synlig i medier, traditionelle såvel som sociale. Men det kræver nogle gange en hjælpende hånd at nå de rette kanaler og blive set af de rette mennesker.

“Janne er en skarp og kompetent sparringspartner. Hun har nemt ved at sætte sig ind i andre fagområder og gennemskue svagheder i kommunikationsstrategier. Hun har et stort overblik over strategiske virkemidler, men har samtidig også flair for at finde den lavpraktiske vej fremad.”

For den mindre og mellemstore virksomhed er et ti-timers klippekort til 9.500 kr. eks. moms en god måde at begynde på – du kan få professionel kommunikationsrådgivning uden, at udgifterne løber løbsk.

  • Tilpasning eller udformning af kommunikationsstrategi.
  • Social mediestrategi – oprettelse af medier eller evaluering af de bedste kanaler til dig.
  • Plan for at skabe synlighed blandt fagfæller og erhvervsnetværk for dig og din organisation
  • Praktisk hjælp, så som udfærdigelse af pressemeddelelser eller oprettelse af annoncering på LinkedIn og Facebook.
  • Kurser og knowhow omkring pressehåndtering og sociale medier.

Du er i de bedste hænder, nemlig over 20 års erfaring fra kommunikation og presse. Kontakt Janne Aagaard for et gratis intromøde i dag.  Eller du kan følge med på bloggen og få gratis råd og vejledning. Start fx med at læse de 20 gode og gratis råd til at gøre din virksomhed mere synlig.

Kontakt

Direktør Janne Aagaard
M: + 45 60 62 05 50
E: janne@mediekursus.dk

Få os ud til jer

Læs mere om vores virksomhedskurser og hvordan, vi kan hjælpe din organisation eller redaktion

Velkommen til mediekursus

Uanset om du er journalist, kommunikationsuddannet eller selvlært i mediebranchen, øges kravene til din faglige udvikling sig hele tiden. Vi tilbyder dig de bedste undervisere i branchen og inspirerende kurser til dig.

Læs om vores virksomhedskurser her...