Sådan får du et bedre personligt brand

Vil du sikre dig, at din synlighed er i top, og at din personlige branding fungerer? Så book et individuelt forløb hos mediekursus.dk og få fortrolig sparring på højt niveau med Janne Aagaard:

Janne Aagaard har en eminent evne til at finde frem til en topleders unikke branding og hjælpe med at fortælle historien på en troværdig og autentisk måde. Hun hjælper ligeledes med at definere din personlige sociale medie strategi og således nå dine mål.”

Alt fra din tilstedeværelse på sociale medier som LinkedIn og Twitter, omtalen af dig i medierne og i pressemeddelelser er med til at tegne billedet af dig som person og erhvervsleder. Har du lagt en strategi for dig selv, der inkluderer:

  • Sammenhæng mellem tilstedeværelsen på sociale medier.
  • Synlighed blandt fagfæller og erhvervsnetværk.
  • Identifikation af dit kommunikationspotentiale som leder.

Nej? Så kan du få en hos os. Rådgivningen kan både foregå personligt, via skype eller telefon og er omfattet af fortrolighed. Du får nyeste viden om branding og tilstedeværelse på sociale medier. Efter forløbet vil du have en klar ledelsesmæssig profil og vide, hvordan den vedligeholdes og udbygges i årene fremover.

“Janne er en skarp og kompetent sparringspartner. Hun har nemt ved at sætte sig ind i andre fagområder og gennemskue svagheder i kommunikationsstrategier. Hun har et stort overblik over strategiske virkemidler, men har samtidig også flair for at finde den lavpraktiske vej fremad. Sparring med Janne kan klart anbefales.”

Vil du have 20 gode og gratis råd til at gøre din virksomhed mere synlig, så læs med her. Eller ryk direkte til start og find ud af, hvordan du forbedrer dit personlige brand ved at kontakte Janne Aagaard.

 

Kontakt

Direktør Janne Aagaard
M: + 45 60 62 05 50
E: janne@mediekursus.dk

Få os ud til jer

Læs mere om vores virksomhedskurser og hvordan, vi kan hjælpe din organisation eller redaktion

Velkommen til mediekursus

Uanset om du er journalist, kommunikationsuddannet eller selvlært i mediebranchen, øges kravene til din faglige udvikling sig hele tiden. Vi tilbyder dig de bedste undervisere i branchen og inspirerende kurser til dig.

Læs om vores virksomhedskurser her...