Asger Røjle

 

Asger Røjle er en erfaren dansk journalist. Han har fulgt udviklingen i Japan og Østasien i 35 år. Han arbejder med base i Tokyo for Orientering på P1 og en række andre danske medier. Asger har stor erfaring som kursusleder på journalistiske studieture fra fem efteruddannelseskurser i Japan og Kina i perioden fra 2009 til 2014.

Fra 1989 til 1995 var Asger Røjle korrespondent i Tokyo for blandt andre Politiken og Radioavisen. Siden har han været udlandsredaktør på Aktuelt og Ritzau samt været chef for Orientering. Fra 2006 redigerede han online-forsider på dr.dk, inden han i november 2013 etablerede sit eget firma og rykkede tilbage til Tokyo.

Det er derfor oplagt for Asger at skabe sit egne kurser hos Mediekursus.dk. Efter at have stået for to højt roste rejse-kurser i katastrofejournalistik til Japan, skabte Asger et fremragende kursus i Sydkorea, og lige nu er to kurser programlagte omkring OL i Tokyo.

Se mere til Asger Røjles arbejde som udenrigskorrespondent på hans egen hjemmeside. Derudover driver han nyhedsbrevet og betalingssitet Forkant.nu, der tilbyder korte analyser af udviklingen i Japan og Asien. Du kan læse hele Asgers CV på LinkedIn og hans twitter-handle er @asgerrojle.

Vores godkendte kurser

Find vores kurser her

Kontakt

Direktør Janne Aagaard
M: + 45 60 62 05 50
E: janne@mediekursus.dk

Følg os på de sociale medier

Se os på Twitter Se os på LinkedIn Se os på Facebook

Få os ud på din arbejdsplads

Læs mere om vores virksomhedskurser og hvordan, vi kan hjælpe din organisation eller redaktion

Velkommen til mediekursus

Uanset om du er journalist, kommunikationsuddannet eller selvlært i mediebranchen, øges kravene til din faglige udvikling sig hele tiden. Vi tilbyder dig de bedste undervisere i branchen og inspirerende kurser til dig.

Læs om vores virksomhedskurser her...