Bille Sterll

Bille er uddannet journalist fra Journalisthøjskolen, og efter en lang karriere som redaktør og redaktionschef, arbejder hun i dag freelance med radio, journalistik og kommunikation.

Bille Sterll har elsket radiomediet, siden hun var journalistpraktikant på DR Fyn, og hun har i årenes løb været igennem alle tænkelige funktioner som tilrettelægger, reporter, vært, redaktionssekretær og producer.

Derfor har Bille designet og underviser i kurset Levende lydbilleder, hvor man kan lære at lave radio/podcast og fortælle i lyd. Tjek det ud!

Indenfor de seneste år har hun især arbejdet med radio og tv, blandt andet som vært på Detektor i P1, samt redaktør og tilrettelægger for bla. P1 Feature, P1 Dokumentar og P1 Morgen. Billes lange cv kan ses på LinkedIn, mens hun blot er sporadisk på Twitter under handlet @Billedyret.

Her hos os underviser Bille i lyd, nærmere betegnet kurset Levende lyd – podcast og lyd.

Vores godkendte kurser

Find vores kurser her

Kontakt

Direktør Janne Aagaard
M: + 45 60 62 05 50
E: janne@mediekursus.dk

Følg os på de sociale medier

Se os på Twitter Se os på LinkedIn Se os på Facebook

Få os ud på din arbejdsplads

Læs mere om vores virksomhedskurser og hvordan, vi kan hjælpe din organisation eller redaktion

Velkommen til mediekursus

Uanset om du er journalist, kommunikationsuddannet eller selvlært i mediebranchen, øges kravene til din faglige udvikling sig hele tiden. Vi tilbyder dig de bedste undervisere i branchen og inspirerende kurser til dig.

Læs om vores virksomhedskurser her...