Ditte Wolff-JacobsenDitteWolff-Jacobsen.iindhold.II.lille

Ditte Wolff-Jacobsen har arbejdet med digital udvikling og medlemskommunikation i flere store danske medlemsorganisationer.

Hun har drevet store indholdsorganisationer, har arbejdet indgående med strategi og strategisk forankret kommunikation, og hun har været ansvarlig for den sociale medie-strategi for Dansk Industri. Med mange års erfaring inden for udvikling og drift af digitale platforme underviser Ditte både i content strategy og i chatbots for mediekursus.dk.

Ditte er kursusleder på kurset Content Strategy og har etableret sin egen rådgivningsvirksomhed, der hjælper virksomheder med at udkomme med indhold, der skaber den værdi, det var tiltænkt fra starten. Ditte ved, hvad det kræver at udkomme digitalt, og hvordan din organisation kan samarbejde om at give indholdet et længere liv.

Ditte kan følges på LinkedIn, hvor hun skriver og deler viden om Content Strategy og hvad det betyder for organisationer at indholdet ikke bare skal udkomme men også have effekt. Og hun er moderator for en åben videndling-gruppe om Content Strategy på Meetup.com

Find også Ditte på Twitter som @dittejulie og på iindhold.dk

Vores godkendte kurser

Find vores kurser her

Kontakt

Direktør Janne Aagaard
M: + 45 60 62 05 50
E: janne@mediekursus.dk

Følg os på de sociale medier

Se os på Twitter Se os på LinkedIn Se os på Facebook

Få os ud på din arbejdsplads

Læs mere om vores virksomhedskurser og hvordan, vi kan hjælpe din organisation eller redaktion

Velkommen til mediekursus

Uanset om du er journalist, kommunikationsuddannet eller selvlært i mediebranchen, øges kravene til din faglige udvikling sig hele tiden. Vi tilbyder dig de bedste undervisere i branchen og inspirerende kurser til dig.

Læs om vores virksomhedskurser her...