Janne Aagaard

Janne er uddannet journalist fra Journalisthøjskolen (bachelor DJMX fra 1998), og har desuden master fra The University of Queensland, Australien (Master of Journalism fra 2005).

Igennem 20 år har hun arbejdet som redaktør og kommunikatør. Janne Aagaard har undervist på bla. Politiskolen, på Dansk Medie- og Journalisthøjskoles efteruddannelse og udviklet faget Cross Media Concepts til erhvervsakademiet IBA i Kolding.

Igennem mange år har hun været ekstern lektor på IT-universitet i faget “User-centered Communication Design” og er desuden udvikler af og kursusleder på “Digital journalistik og projektledelse”.

Jannes hjerte ligger hos udvikling af journalistik og digital kommunikation, at finde nye forretningsmetoder og sikre fagets kontinuerlige udvikling. Udover at undervise særlige forløb til ledere (kommunikation for topledere) underviser hun også i Twitter og LinkedIn / blogging til virksomheder.

Du kan læse mere om Janne på hendes LinkedIn-profil eller følge hende på Twitter @janneaagaard.

 

Vores godkendte kurser

Find vores kurser her

Kontakt

Direktør Janne Aagaard
M: + 45 60 62 05 50
E: janne@mediekursus.dk

Følg os på de sociale medier

Se os på Twitter Se os på LinkedIn Se os på Facebook

Få os ud på din arbejdsplads

Læs mere om vores virksomhedskurser og hvordan, vi kan hjælpe din organisation eller redaktion

Velkommen til mediekursus

Uanset om du er journalist, kommunikationsuddannet eller selvlært i mediebranchen, øges kravene til din faglige udvikling sig hele tiden. Vi tilbyder dig de bedste undervisere i branchen og inspirerende kurser til dig.

Læs om vores virksomhedskurser her...