Joakim er Danmarks Mr. Content Marketing. Han arbejder med marketing men kan ikke fordrage reklamer. Derfor er content marketing som disciplin interessant, da det kombinerer de bedste elementer fra journalistik og marketing ved at fortælle gode historier og dele nyttigt indhold uden at irritere modtageren.Joakim er forfatter til Content Marketing Bogen, der kommer i tredje udgave og bruges til efteruddannelse.

Joakim er konsulent i virksomheden Content Marketing DK, hvor en stor del af tiden går med undervisning, workshops og kurser. Han har en baggrund som marketingansvarlig i softwarebranchen og er cand. mag i informationsvidenskab ved Århus Universitet med et semester på Journalisthøjskolens tillægsuddannelse.

Hos Mediekursus.dk underviser Joakim i SEO. Han har en indholdsbaseret tilgang til SEO snarere end teknisk og fokuserer på, hvordan eksisterende indhold kan få nyt liv og flere visninger ved at blive optimeret til Google.

Joakim blogger flittigt på contentmarketing.dk, hvor du også kan læse mere om hans bog. Find mere baggrund om Joakim ved at se hans CV på LinkedIn eller ræk ud til ham på Twitter.

Vores godkendte kurser

Find vores kurser her

Kontakt

Direktør Janne Aagaard
M: + 45 60 62 05 50
E: janne@mediekursus.dk

Følg os på de sociale medier

Se os på Twitter Se os på LinkedIn Se os på Facebook

Få os ud på din arbejdsplads

Læs mere om vores virksomhedskurser og hvordan, vi kan hjælpe din organisation eller redaktion

Velkommen til mediekursus

Uanset om du er journalist, kommunikationsuddannet eller selvlært i mediebranchen, øges kravene til din faglige udvikling sig hele tiden. Vi tilbyder dig de bedste undervisere i branchen og inspirerende kurser til dig.

Læs om vores virksomhedskurser her...