munter_02besk

Marie-Louise Munter

Marie-Louise Munter har været selvstændig kommunikationsrådgiver siden 1996 og har siden 2007 arbejdet med fokus på sociale medier både strategisk, taktisk og operationelt.

Hun har bl.a. været ansvarlig for strategien for sociale medier hos Kvickly og Profil Optik. Samtidig er hun Gæsteunderviser i Sociale Medier på Copenhagen Business Academy.

CV’et tæller +20 års erfaring fra reklamebranchen, tv-og filmproduktionsselskaber, international broadcast og branding af dansk design og arkitektur.

Munter er flittig på Twitter som @missmunter – udgiver også tanker om sociale medier på hendes personlige LinkedIn-profil og hvis du vil, kan du følge hendes Company Page på samme. Hendes About.me linker også til FB, Instagram, Pinterest, G+ og Tumblr for den internationale platform MISSDESIGNSAYS, som Munter startede efter at have været Presse- og Kommunikationschef på Copenhagen Design Week i 2011.

Hos Mediekursus.dk underviser Munter på virksomhedskurser, fx ved workshops omkring sociale medier. Du kan følge Munter på en række sociale medier, så som på Twitter under handlet @missmunter eller på Facebook. Læs mere på hendes egen hjemmeside.

 

Vores godkendte kurser

Find vores kurser her

Kontakt

Direktør Janne Aagaard
M: + 45 60 62 05 50
E: janne@mediekursus.dk

Følg os på de sociale medier

Se os på Twitter Se os på LinkedIn Se os på Facebook

Få os ud på din arbejdsplads

Læs mere om vores virksomhedskurser og hvordan, vi kan hjælpe din organisation eller redaktion

Velkommen til mediekursus

Uanset om du er journalist, kommunikationsuddannet eller selvlært i mediebranchen, øges kravene til din faglige udvikling sig hele tiden. Vi tilbyder dig de bedste undervisere i branchen og inspirerende kurser til dig.

Læs om vores virksomhedskurser her...