Rasmus Aude

Rasmus Aude er oprindelig uddannet reklamefotograf, men har siden 1998 arbejdet udelukkende som film & tv-fotograf. Han kommer fra et job som ledende fotograf i et produktionsselskab i København, hvor han altid har haft tæt kontakt med kunderne.

Kunderne har bl. a. været på direktionsgangen hos Lundbeck, NKT, Pandora og Novozymes. Desuden har Rasmus produceret forskellige film for bl. a. Thise Mejeri, Det Kongelige Teater, Knorr, Velux og Finansrådet.

Rasmus arbejder også med produktion af nyheder for TV2 Nyhederne. Alt sammen erfaring, som han bruger aktivt i udviklingen af deltagerne ved medie- og budskabstræningskurser. Hos Mediekursus.dk underviser Rasmus i kurset Kommunikér med kant sammen med Janne Aagaard. Du kan læse mere om Rasmus på hans hjemmeside eller på hans LinkedIn-profil her.

 

Vores godkendte kurser

Find vores kurser her

Kontakt

Direktør Janne Aagaard
M: + 45 60 62 05 50
E: janne@mediekursus.dk

Følg os på de sociale medier

Se os på Twitter Se os på LinkedIn Se os på Facebook

Få os ud på din arbejdsplads

Læs mere om vores virksomhedskurser og hvordan, vi kan hjælpe din organisation eller redaktion

Velkommen til mediekursus

Uanset om du er journalist, kommunikationsuddannet eller selvlært i mediebranchen, øges kravene til din faglige udvikling sig hele tiden. Vi tilbyder dig de bedste undervisere i branchen og inspirerende kurser til dig.

Læs om vores virksomhedskurser her...