Rasmus Bøgeskov Larsen


Rasmus_bogeskov_rund

Rasmus Bøgeskov Larsen er Mellemøsten-korrespondent og har været fast bosiddende i den arabiske verden siden 2009, først i Libanon og siden i Egypten. Han har dækket revolutionerne i Tunesien, Egypten og Libyen for Politiken og bevidnet de vigtigste historiske begivenheder. Lige fra de første jubeloptimistiske dage efter Ben Alis flugt fra Tunis til de højdramatiske demonstrationer på Tahrir-pladsen og Gaddafis henrettelse i hans hjemby Sirte.

Igennem de sidste fem år har Rasmus Bøgeskov Larsen haft sin hverdag i det oprørske Kairo, og fulgt den politiske og følelsesmæssige rutsjebanetur, som egypterne har gennemlevet, på klods hold. Rasmus har studeret arabisk på Københavns Universitet, på universitetet i Damaskus samt i Beirut og Kairo. Han taler flydende arabisk på den egyptiske dialekt såvel som den libanesisk/syriske dialekt og kan begå sig på det klassiske arabiske sprog, der tales i medierne.

Hos Mediekursus.dk er Rasmus rejseleder for Mellemøst-rejsen i foråret 2017. Læs mere om rejsen her. Rasmus er en af medstifterne af medieorganisationen Korrespondenterne, som arbejder for at styrke dansk udlandsjournalistik i en ny medievirkelighed. Rasmus planlægger vores interessante Mellemøst-rejse, som er på programmet i foråret 2017.

Kontakt

Direktør Janne Aagaard
M: + 45 60 62 05 50
E: janne@mediekursus.dk

Få os ud til jer

Læs mere om vores virksomhedskurser og hvordan, vi kan hjælpe din organisation eller redaktion